27.01.2017

Implementation Academy Master Class for Pharmacists

Implementation Academy Master Class for Pharmacists
Pridružite nam se u Hillerodu, Danska, 23.-25. lipnja 2017.
Mjesto održavanja: Pharmakon - Danish College for Pharmacy Practice

IAMC (Implementation Academy Master Class) pruža priliku studentima farmacije, farmaceutima, menadžerima, vlasnicima ljekarni, profesionalnim institucijama i organizacijama, te edukatorima i istraživačima da sudjeluju u interaktivnoj, motivacijskoj i utemeljenoj na dokazima radionici na kojoj će se raspravljati o relevantnim pitanjima značajnim za kliničke, ekonomske i ljudske aspekte te implementaciju novih usluga u ljekarničkoj praksi.

 

Govornici:

Profesor Charlie Shalom Benrimoj, B. Pharm (Hons), PhD

Doc. dr. sc. Arijana Meštrović, MPharm

Charlotte Rosing, MSc, PhD (Pharm)

 

Trodnevni će interaktivni program pružiti teoretsku i praktičnu podlogu za implementaciju i organizaciju usluga, uključujući ekonomske, kliničke i humane čimbenike i indikatore.

Sudionici će raditi na slučajevima i planovima iz vlastitog poslovnog okruženja, sudjelujući u diskusijama i međusobnim izmjenama iskustava.

Materijali za čitanje biti će osigurani svim sudionicima, kao i paket alata i akcijski plan za implementaciju usluga u ljekarnama.

O programu:

1. dan - petak 23. lipanj 2017. 14:00 - 19:00 - Teorija i praktični aspekti implementacije 

2. dan - subota 24. lipanj 2017. 9:00 - 19:00 - Implementacija u poslovnom okruženju 

3. dan - nedjelja 25. lipanj 2017. 9:00 - 14:00  - Istraživanje, utjecaj i aplikacija usluga u ljekarničkoj praksi 

 

Prijave su otvorene od 15. veljače 2017.

Link za prijavu: http://www.pharmakon.dk/aktuelt/2017/02/implementation-academy-master-class-iamc/

Pratite na Facebook stranici http://fb.me/IAMC.for.pharmacists

 

Kotizacija:

- 850 EUR (Rana kotizacija do 01. 05. 2017.)

- 950 EUR (Poslije 01. 05. 2017. i za vrijeme Konferencije)

 

Kotizacija uključuje:

- sudjelovanje na trodnevnoj radionici

- sve tiskane materijale i Paket alata za implementaciju usluge 

- 2 (dva) noćenja 

- obroke i osvježenja u stankama za vrijeme sudjelovanja 

- Certifikat 

 

Mjesto održavanja: Pharmakon Hotel and Conference Centre, Milnersvej 42, 3400 Hilerod, Denmark 

Hilerod je povezan s Kopenhagenom brzim vlakom (30 km)

Više informacija o prometnoj povezanosti: https://rail.cc/en/train/hillerod-to-copenhagen

 

 

Kontakt

Pošaljite mail...
 • Savršena prezentacija koja možda na momente navodi "laboratorijske uvjete" ali svakako jako stimulativno. Bit će mi drago sudjelovati u sljedećim edukativnim projektima. Edukacije ove vrste su potrebne i dobrodošle jer nas podsjećaju da trebamo posegnuti i za vještinama koje možda imamo ali ih slabo koristimo. Edukativno, zanimljivo. Sve je bilo odlično, vrlo motivirajuće. PREZENTACIJA
  KOLEGICE IZ PRAKSE, KONAČNO. Vrlo znalački i ugodno.
 • Oduševljeni smo prezentacijom o prodaji na tako zanimljiv način. Sve najbolje. Ugodno sam iznenađena. Oduševljena. Predivno iskustvo! Savršeni ste! Hvala vam na svemu!
 • Divna predavačica! Hvala! Bilo bi lijepo neko predavanje iz područja aromateapije i dermokozmetike. Odlično! Nadamo se daljnjoj edukaciji... Aromaterapija, kardiovaskularne bolesti itd. Današnja edukacija je jedna od boljih, ponajviše zbog detaljnog objašnjenja te praktičnog dijela. U budućnosti bih želio više ovakvih edukacija.
 • Izuzetno zadovoljna prezentacijom i predavanjem. Radujem se sljedećoj. :-)
  Jako sam zadovoljna što sam prisustvovala ovoj edukaciji, puno toga sam naučila što ću moći primijeniti na radnom mjestu.
 • Edukacija je bila korisna kao i uvijek, nešto sam novo čula i naučila. Osvijestila je ozbiljnost konkretne tematike i važnost mojeg djelovanja u tom cijelom lancu - pacijent - doktor - ljekarnik. Hvala! Od mr. Arijane uvijek možemo naučiti nešto novo i na interesantan način zna prenijeti svoje veliko znanje i iskustvo.
 • Jako sam zadovoljna što sam imala prilike sudjelovati, stekla sam nova znanja i najvažnije, motivaciju za daljnji rad. Sve pohvale predavaču za kvalitetno predavanje i bogato iskustvo u praksi. Edukacija je bila jako poučna a dr. Arijana Meštrović je opet dokazala da je savršeni predavač. Korisno, praktično, zanimljivo! Svaka čast!
 • Tečaj je bio odličan, koristan i jedva čekamo sljedeći. Veoma sam zadovoljna, nadam se da ćemo uspjeti animirati naše pacijente i prenijeti nam naša novousvojena znanja i vještine. Predavač odličan, vrlo stručan. Tečaj u svakom pogledu vrlo koristan.
 • Nevjerojatno s kojim entuzijazmom prenosite svoja stečena znanja i iskustva i dajete nam snagu za novine s kojima se suočavamo i želimo suočiti. Kao i obično, izvanredno prezentirano. I dalje bi bilo veoma korisno biti na ovakvim predavanjima. Uobičajeno jako dobro izvedeno i vrlo poticajno za svakodnevni rad u ljekarni. Molila bih dodatne edukacije vezane za rješavanje konkretnih slučajeva i uočavanje interakcije lijekova. Bilo bi lijepo kad bismo napravili predavanja vezana za terapiju određenih bolesti gdje bi nam se prezentirala terapija, smjernice i glavne nuzpojave lijekova uključenih u terapiju, za hipertenziju, astmu, dijabetes... I na kraju rješavali konkretan slučaj. Hvala vam!
 • Jako zanimljivo i poučno, nadam se da će biti još edukacija... Npr. O prehrani, kozmetici ili aromaterapiji. Zadovoljni smo prezentacijom jer do sada nismo imali ovakve edukacije. Naučili smo nešto novo i trudit ćemo se prenositi naučeno znanje. Hvala!
 • Divna predavačica! Hvala! Bilo bi lijepo neko predavanje iz područja aromateapije i dermokozmetike. Odlično! Nadamo se daljnjoj edukaciji... Aromaterapija, kardiovaskularne bolesti itd. Današnja edukacija je jedna od boljih, ponajviše zbog detaljnog objašnjenja te praktičnog dijela. U budućnosti bih želio više ovakvih edukacija.
 • Zaista, bez ikakvog pretjerivanja, mr. Arijana zaslužila je čistu peticu!!! Bilo bi dobro da na sljedećim predavanjima bude tečaj o prehrani, što obuhvaća probleme gastritisa, helicobacteri pil., višak kiseline, zatim homeopatija, aromaterapija. Hvala!!!
 • Odlično prezentirano, jako zadovoljna. Vrlo poučno. Zadovoljstvo je naučiti, kad se ima od koga tko zna tako prezentirati. Najbolja edukacija do sada, naučila mnogo toga što dosad nisam znala i odmah ću to početi primjenjivati na pacijentima. Hvala!
 • S obzirom da imam astmu, mogu pohvaliti radionicu - astma. Upoznala sam se s novim detaljima koji će mi u budućnosti koristiti da promijenim način razmišljanja i uvedem nove "smjernice" što se tiče same bolesti s kojom živimo, te ću se potruditi da svoja nova iskustva podijelim s ostalim pacijentima; isto tako da povećem prodaju samih uređaja, tj. inhalatora i skupa sa svojim kolegama privedemo ovu godinu kraju s uspješnim rezultatima. Svaka pohvala mentoru i svim prisutnima. Veselim se sljedećoj radionici.
Pharma Expert d.o.o.
Dunjevac 2, 10 000 Zagreb, Croatia

Dr. sc. Arijana Meštrović, MPharm
Competency Development Manager
Consultancy and Education
t: +385 1 3704 797
m: +385 91 6307 116
arijana.mestrovic@pharmaexpert.hr

Tomislav Meštrović, mag. iur. 
Director
Consultancy and Education
t: +385 1 3704 797
m: +385 91 2532 863
tomislav.mestrovic@pharmaexpert.hr

Copyright © Pharma Expert d.o.o.. Sva prava pridržana.