Vrijednost cjeloživotnog profesionalnog razvoja

Zašto je važan profesionalni razvoj?

Pharma Expert vam svojim edukacijskim programima i treninzima može osigurati najvišu razinu profesionalnog razvoja vaših ljudskih potencijala

Investirati vrijeme i sredstva u profesionalni razvoj vašeg tima imat će dalekosežne posljedice za dobrobit vaše organizacije. To je, bez sumnje, jedna od najvažnijih karika koje učvrćuju lanac vašeg dugoročnog poslovnog uspjeha u kojem prosperiraju svi sudionici:

Kad razmišljate o edukacijskim programima za vaše zaposlenike, prvi korak koji je potrebno učiniti je napraviti analizu edukacijskih potreba. To jednostavno znači pronaći pouzdanu metodu kojom ćete identificirati jaz između vještina koje zahtijeva vaše poslovanje i vještina kojima vaši zaposlenici ovoga trenutka raspolažu. Razmislite o sljedećem:

Pharma Expert nudi svojim partnerima učinkoviti model za procjenu i razvoj kompetencija, znanja, vještina, motivacije i sposobnosti zaposlenih djelatnika. Globalni okvir za testiranje kompetencija otkrit će vam koje kompetencije su vaši zaposlenici već razvili, a u kojima im je potreban napredak. Možda postoje znanja i vještine u kojima vaš tim nije na očekivanoj razini; ovaj model dat će vam realnu sliku sadašnjega stanja i svakako biti od pomoći u identificiranju edukacijskih potreba vaše organizacije.

Nova aplikacija koja objedinjuje Globalni okvir za testiranje kompetencija sa svim ostalim podacima pojedinih djelatnika. DOSTUPNO 2016.

 

Što je PHARMA EXPERT MATRIX?

Stručni tim Pharma Experta razvio je informatički alat za evaluaciju, razvoj, praćenje i mogućnosti poboljšanja kompetencija i vještina svih vaših djelatnika. To je kompjutorska aplikacija koja objedinjuje Globalni okvir za testiranje kompetencija, te ostale podatke o osposobljenosti i uspješnosti pojedinih djelatnika.
 
Matrix je dinamičan medij kojeg možete prilagoditi vašim potrebama, unoseći i ažurirajući listu kompetencija, temeljenu na vrijednostima i ciljevima vaše tvrtke. U matrix aplikacije moguće je ugraditi ciljeve, procjene kompetencija, posebna znanja koja ima svaki djelatnik, te vrijednosti vaše tvrtke. Popis kompetencija može se ažurirati prema vašim prioritetima i potrebama.
 

Aplikacija Pharma Expert Matrix

Pharma Expert Matrix omogućava unos procijenjenih kompetencija u aplikacijski sustav koji kao rezultat:
Pharma Expert Matrix je jednostavna, intuitivna, «user-friendly» aplikacija sa preglednom, sugestivnom grafikom koja uključuje tablice, grafove te retrospektivne i prospektivne analize. Dostupna je od 2016.

Kontakt

Pošaljite mail...
 • Savršena prezentacija koja možda na momente navodi "laboratorijske uvjete" ali svakako jako stimulativno. Bit će mi drago sudjelovati u sljedećim edukativnim projektima. Edukacije ove vrste su potrebne i dobrodošle jer nas podsjećaju da trebamo posegnuti i za vještinama koje možda imamo ali ih slabo koristimo. Edukativno, zanimljivo. Sve je bilo odlično, vrlo motivirajuće. PREZENTACIJA
  KOLEGICE IZ PRAKSE, KONAČNO. Vrlo znalački i ugodno.
 • Oduševljeni smo prezentacijom o prodaji na tako zanimljiv način. Sve najbolje. Ugodno sam iznenađena. Oduševljena. Predivno iskustvo! Savršeni ste! Hvala vam na svemu!
 • Divna predavačica! Hvala! Bilo bi lijepo neko predavanje iz područja aromateapije i dermokozmetike. Odlično! Nadamo se daljnjoj edukaciji... Aromaterapija, kardiovaskularne bolesti itd. Današnja edukacija je jedna od boljih, ponajviše zbog detaljnog objašnjenja te praktičnog dijela. U budućnosti bih želio više ovakvih edukacija.
 • Izuzetno zadovoljna prezentacijom i predavanjem. Radujem se sljedećoj. :-)
  Jako sam zadovoljna što sam prisustvovala ovoj edukaciji, puno toga sam naučila što ću moći primijeniti na radnom mjestu.
 • Edukacija je bila korisna kao i uvijek, nešto sam novo čula i naučila. Osvijestila je ozbiljnost konkretne tematike i važnost mojeg djelovanja u tom cijelom lancu - pacijent - doktor - ljekarnik. Hvala! Od mr. Arijane uvijek možemo naučiti nešto novo i na interesantan način zna prenijeti svoje veliko znanje i iskustvo.
 • Jako sam zadovoljna što sam imala prilike sudjelovati, stekla sam nova znanja i najvažnije, motivaciju za daljnji rad. Sve pohvale predavaču za kvalitetno predavanje i bogato iskustvo u praksi. Edukacija je bila jako poučna a dr. Arijana Meštrović je opet dokazala da je savršeni predavač. Korisno, praktično, zanimljivo! Svaka čast!
 • Tečaj je bio odličan, koristan i jedva čekamo sljedeći. Veoma sam zadovoljna, nadam se da ćemo uspjeti animirati naše pacijente i prenijeti nam naša novousvojena znanja i vještine. Predavač odličan, vrlo stručan. Tečaj u svakom pogledu vrlo koristan.
 • Nevjerojatno s kojim entuzijazmom prenosite svoja stečena znanja i iskustva i dajete nam snagu za novine s kojima se suočavamo i želimo suočiti. Kao i obično, izvanredno prezentirano. I dalje bi bilo veoma korisno biti na ovakvim predavanjima. Uobičajeno jako dobro izvedeno i vrlo poticajno za svakodnevni rad u ljekarni. Molila bih dodatne edukacije vezane za rješavanje konkretnih slučajeva i uočavanje interakcije lijekova. Bilo bi lijepo kad bismo napravili predavanja vezana za terapiju određenih bolesti gdje bi nam se prezentirala terapija, smjernice i glavne nuzpojave lijekova uključenih u terapiju, za hipertenziju, astmu, dijabetes... I na kraju rješavali konkretan slučaj. Hvala vam!
 • Jako zanimljivo i poučno, nadam se da će biti još edukacija... Npr. O prehrani, kozmetici ili aromaterapiji. Zadovoljni smo prezentacijom jer do sada nismo imali ovakve edukacije. Naučili smo nešto novo i trudit ćemo se prenositi naučeno znanje. Hvala!
 • Divna predavačica! Hvala! Bilo bi lijepo neko predavanje iz područja aromateapije i dermokozmetike. Odlično! Nadamo se daljnjoj edukaciji... Aromaterapija, kardiovaskularne bolesti itd. Današnja edukacija je jedna od boljih, ponajviše zbog detaljnog objašnjenja te praktičnog dijela. U budućnosti bih želio više ovakvih edukacija.
 • Zaista, bez ikakvog pretjerivanja, mr. Arijana zaslužila je čistu peticu!!! Bilo bi dobro da na sljedećim predavanjima bude tečaj o prehrani, što obuhvaća probleme gastritisa, helicobacteri pil., višak kiseline, zatim homeopatija, aromaterapija. Hvala!!!
 • Odlično prezentirano, jako zadovoljna. Vrlo poučno. Zadovoljstvo je naučiti, kad se ima od koga tko zna tako prezentirati. Najbolja edukacija do sada, naučila mnogo toga što dosad nisam znala i odmah ću to početi primjenjivati na pacijentima. Hvala!
 • S obzirom da imam astmu, mogu pohvaliti radionicu - astma. Upoznala sam se s novim detaljima koji će mi u budućnosti koristiti da promijenim način razmišljanja i uvedem nove "smjernice" što se tiče same bolesti s kojom živimo, te ću se potruditi da svoja nova iskustva podijelim s ostalim pacijentima; isto tako da povećem prodaju samih uređaja, tj. inhalatora i skupa sa svojim kolegama privedemo ovu godinu kraju s uspješnim rezultatima. Svaka pohvala mentoru i svim prisutnima. Veselim se sljedećoj radionici.
Pharma Expert d.o.o.
Deščevec 56, 10 040 Zagreb, Croatia

Doc. dr. sc. Arijana Meštrović, MPharm
Director, Professional Affairs 
Consultancy and Education
t: +385 1 3704 797
m: +385 91 6307 116
arijana.mestrovic@pharmaexpert.hr

Tomislav Meštrović, mag. iur. 
Director, Legal Affairs 
Consultancy and Education
t: +385 1 3704 797
m: +385 91 2532 863
tomislav.mestrovic@pharmaexpert.hr

Copyright © Pharma Expert d.o.o.. Sva prava pridržana.